POLITYKA PRYWATNOŚCI

Ochrona danych osobowych

POLITYKA PRYWATNOŚCI

Na podstawie art. 13 ust. 1 i 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólnego rozporządzenia o ochronie danych), Dz.U.UE.L.2016.119.1 (dalej: RODO), uprzejmie informujemy:

Kim jesteśmy

AGIS MANAGEMENT GROUP Sp. z o.o.

Ul. Świętojańska 51/1, 81-391 Gdynia
NIP 588 240 39 60 REGON 222078510 KRS 0000508262

Siedziba – AGIS NIERUCHOMOŚCI

Ul. Starowiejska 49, 84-230 Rumia
NIP 588 212 93 35 REGON 220034951

Kontakt

Tel: +48 58 661 41 02
Tel/fax: +48 58 671 00 00

e-mail: info@agis.nieruchomosci.pl

Jakie dane osobiste zbieramy i dlaczego je zbieramy

Serwis nie zbiera w sposób automatyczny żadnych informacji, z wyjątkiem informacji zawartych w plikach cookies. Pliki Cookies nie służą do przetwarzania danych osobowych a ich zawartość nie pozwala na identyfikacje użytkownika.

Ciasteczka

Nasze strony internetowe wykorzystują pliki cookies, by zapewnić Użytkownikom najlepsze doświadczenia związane z korzystaniem z nich.

Technologia cookies umożliwia zbieranie anonimowych informacji z komputera Użytkownika, takich jak adres internetowy podstron, które Użytkownik odwiedzał na stronie oraz adres IP i wersję przeglądarki internetowej zainstalowanej na komputerze Użytkownika.

Zebrane za pomocą technologii cookies informacje wykorzystujemy w celu zapewnienia Użytkownikom lepszej obsługi oraz tworzenia statystyk, które pomagają zrozumieć, w jaki sposób Użytkownicy korzystają ze stron internetowych, co umożliwia ulepszanie ich struktury i zawartości.

Użytkownik może ustawić przeglądarkę internetową w ten sposób, aby informowała, kiedy wysyłany jest plik cookies lub aby odrzucała wszystkie pliki cookies, jednak bez włączonej opcji obsługi plików cookies pewne funkcje naszej strony mogą nie działać.

Poniżej instrukcje zarządzania ustawieniami cookies dla najczęściej stosowanych przeglądarek:
Internet ExplorerChromeSafariFirefoxOpera
Dla urządzeń mobilnych (smartfony i tablety):
AndroidSafariWindows PhoneBlackberry

Nasza strona, jak większość stron internetowych, wykorzystuje funkcje zapewniane przez podmioty trzecie, co wiąże się z wykorzystywaniem plików cookies pochodzących od tych podmiotów.  Wykorzystujemy technologie: statystyki Google Analytics, Automattic i czcionki Google oraz wtyczki z serwisów społecznościowych: Facebooka i Twittera. Polityki prywatności wymienionych firm można znaleźć na następujących stronach:

Google –  http://www.google.com/intl/en/policies/privacy/
Facebook – http://pl-pl.facebook.com/help/cookies
Twitter – https://twitter.com/privacy
Automattic, Inc – https://automattic.com/privacy/

Nie stosujemy profilowania.

Sam decydujesz o formie kontaktu i zakresie pozostawionych danych:

Kontaktując się z nami metodami podanymi na stronie (formularze, adres e-mail, telefon) Użytkownik przekazuje nam swoje dane osobowe i wyraża zgodę na przetwarzanie ich przez nas oraz oświadcza, że informacje podane przez niego są zgodne z prawdą.

Podstawa prawna – art. 6 i 9 RODO.

Podanie danych osobowych jest dobrowolne, aczkolwiek niezbędne dla udzielenia odpowiedzi na zapytanie.

Podstawa prawna:
• art. 6, art. 12 i 13 RODO,
• art. 10 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną,
• art. 172 ustawy Prawo telekomunikacyjne.

Zapewniamy podjęcie wszelkich środków bezpieczeństwa i ochrony danych osobowych wymaganych przez przepisy o ochronie danych osobowych. Dane osobowe są gromadzone z należytą starannością i odpowiednio chronione przed dostępem do nich osób do tego nieupoważnionych.

Podstawa prawna – art. 32 RODO.

Uprawnienia Użytkownika:

– prawo do żądania dostępu do swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania,
– prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
– prawo do przenoszenia danych,
– prawo do cofnięcia zgody na przetwarzanie danych osobowych w określonym celu, jeżeli uprzednio Użytkownik wyraził taką zgodę,
– prawo do wniesienia skargi do organu nadzorczego (Urząd Ochrony Danych Osobowych), w związku z przetwarzaniem przez nas danych osobowych.
Podstawa prawna – art. 7 ust. 3 RODO.

Powyższe uprawnienia Użytkownik może realizować zgodnie z zasadami opisanymi w art. 16 – 21 RODO, kontaktując się z nami pod adresem e-mail: info@agis.nieruchomosci.pl

Zobacz, co możemy dla Ciebie zrobić!

Wyróżnia nas kompleksowość. AGIS oferuje pełen zakres usług – od zarządzania nieruchomością, po obsługę techniczną obiektu oraz ochronę i wsparcie prawne…

Lubię to!